Witgouden heren ringen

Wat zijn witgouden heren ringen?

Witgoud is een edelmetaal dat je veel terugvindt in vrouwenjuwelen. Het is dan ook niet gek dat veel heren zich afvragen of dit materiaal ook voor hen bedoelt is. Maar wist je dat het merendeel van de mannen witgoud juist erg mooi vindt? Normaal goud kan al snel te opvallend zijn voor heren, vooral bij ringen. Daarom kiezen ze voor witgouden heren ringen. Deze ringen laten met hun subtiele kleur juist een sterke doch minder aanwezige indruk achter.

Witgoud is een combinatie van normaal goud met andere materialen om het de karakteristieke kleur te geven. In veel gevallen is dit zilver. Belangrijk bij het kopen van witgouden heren ringen is dat je verschil maakt tussen heren en dames modellen.

 

Wat is het verschil tussen witgouden heren ringen en dames ringen?

 

Zodra mensen aan een ring denken, hebben ze vaak een damesmodel in gedachten. Dit is het algemene beeld van een ring. Deze ring heeft een smalle band, vaak gemaakt van goud of witgoud. Vervolgens zitten er één of meerdere edelstenen aan de bovenkant van deze ring, meestal diamanten.

Dit zijn dan ook goede indicatoren dat het een vrouwenmodel is: smalle band en edelstenen.

Witgouden heren ringen worden gekenmerkt door een bredere band zonder al te veel franje. Deze ringen hebben (bijna) geen edelstenen in zich en zijn niet versierd. De beste manier om dit te omschrijven is een robuust uiterlijk.

Heel veel mannen dragen ringen. Niet alleen voor het huwelijk maar ook omdat ze het mooi vinden en natuurlijk nog veel meer redenen. Omdat mannen deze ringen op een subtiele manier willen dragen zonder er constant aandacht op te leggen kiezen ze voor witgoud. Witgoud is namelijk aandachttrekkend wanneer je dat wil, terwijl het ook zwijgend stijlvol kan zijn.

 

Past witgoud bij jou?

 

Dat ligt aan de persoon. Witgoud is een neutrale luxe kleur waardoor het bij bijna iedereen past. Wil je zeker weten dat het staat, dan kan je jouw vinger naast de ring houden om het contrast te bekijken. Hierdoor krijg je een goed idee hoe het uiteindelijk zal staan.

 

Woorden: 350

Keyword: Witgouden heren ringen