Witgouden dames ringen

De voordelen van witgouden dames ringen

Tegenwoordig is witgoud heel erg in, vooral op het gebied van dames ringen. Dit is ergens ook wel logisch, witgoud combineert de traditie van klassiek gouden ringen met de moderne look. Witgoud heeft namelijk een vele malen strakkere uitstraling dan het geel goud. Dit komt omdat het gemaakt is van een combinatie van normaal goud en een andere stof. Vaak is dit zilver. Hierdoor hebben witgouden dames ringen een soort zakelijke elegantie, terwijl ze ook erg deftig kunnen zijn. Het is echt het beste van beide werelden. Mocht jij een keuze willen maken over het materiaal van jouw ring, dan zijn hier een aantal voordelen van witgouden dames ringen.

 

Witgoud past bij meer mensen

 

Heel veel mensen vinden geelgoud een beetje opzichtig. Ergens is dit ook logisch, alhoewel goud een erg mooie en luxe kleur is valt het ook erg op. Het is en blijft geelgoud. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat geelgoud niet bij iedereen hoeft te staan. Niet iedere vinger staat mooi bij geelgoud. Heb jij bijvoorbeeld last van erg rode handen, dan is een gouden ring niet altijd het beste idee. De warmheid van goud complementeert dan de rode vingers waardoor ze juist extra opvallen. In dat geval kan je beter witgoud dragen, deze kleur geeft juist een egale koelheid aan je handen.

 

Witgouden dames ringen met edelstenen

 

Eén van de grootste redenen waarom mensen kiezen voor witgouden dames ringen is omdat ze graag een edelsteen willen in hun ring. Witgoud is namelijk de perfecte kleur ter begeleiding van een diamant of andere edelsteen. Door de bijna zilveren kleur die alsnog onmiskenbaar witgoud is geef je edelstenen extra pracht en glans. Het maakt niet uit of je één enkele edelsteen hebt of meerdere, witgoud geeft recht aan deze ring met stenen.

Witgoud kan net als andere edelmetalen in verschillende bochten en vormen worden gevormd. Hierdoor vind je niet alleen hele strakke witgouden dames ringen, maar ook versierder ringen. Denk bijvoorbeeld aan ringen met heel veel details en nog meer stenen. Van een grote steen bovenop tot heel veel kleine stenen rondom. Door gebruik te maken van witgoud weet je zeker dat het er goed uit komt te zien.

 

Woorden: 350

Keyword: witgouden dames ringen